Over TFL

Ramen en Deuren sinds 2007

Sinds 2007 staat Tom Loos garant voor de verkoop en plaatsing van uw buitenschrijnwerk. Als Profel select dealer voldoet TFL aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Iedere dag plaatsen wij ramen, deuren en poorten in nieuwbouw en renovatie in aluminium, kunststof, hout of een combinatie.

U kan bij ons terecht voor een bezoek in onze toonzaal te Kortenberg, een vrijblijvende offerte, een gedetailleerde opmeting, een vakkundige plaatsing en efficiënte dienst na verkoop. We geven ook 10 jaar garantie en bezorgen u de nodige attesten om uw premies aan te vragen.

Ramen en deuren plaatsen doet u niet elke dag en daarom moet uw beslissing berusten op juiste informatie. Als u in alle objectiviteit kan vergelijken, zal u vaststellen hoe budgetvriendelijk TFL aan het einde van de oefening voor de dag komt. We nemen onze verantwoordelijkheid zeer ernstig op want uw schrijnwerk is voor het leven.

Kortom: bij TFL kan u met vertrouwen terecht voor kwalitatief, veilig, goed geïsoleerd, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, functioneel, esthetisch en steeds de nieuwste innovaties op vlak van buitenschrijnwerk in verschillende materialen, afwerkingen, kleuren en stijlen.